Möt oss på ESCAPE DATA

Kvalitén & Servicen skall Alltid vara högre än priset.
Ring eller maila om det är något ni inte hittar på webben och har frågor gällande det.

Om oss

IT Konsultation sedan 1990

ESCAPE DATA har sedan 1990 full service på PC-datasystem (alla märken) och delvis Apple-produkter samt även på övrig utrustning. Skrivare, skärmar, telefoner, faxar, stereoutrustning m.m.
Vi bygger och levererar allt från hemdatorer till större serverlösningar. Sedan företaget grundades 1990 har vi arbetat in oss i stort sett hela Sverige och även i liten utsträckning utomlands.
Våra kunder är de som sätter stort värde på kunskap och kvalité oavsett om det gäller ny datautrustning, tillbehör, service, värderingsintyg eller konsultation.

Laptop / Desktop Reparation

Virus & Spionskydd's rensning

Dataräddning & Backup

Nätverkslösningar

Molntjänster

Cybersäkerhet

Larmövervakning & installation

Passersystems lösningar

Kameraövervakning & Installation

Anställda

År av erfarenhet

Trust

Varför ska du välja oss?

De produkter vi säljer väljs ut efter principen “maximal prestanda till rimlig kostnad” vi importerar vissa produkter själv och övrigt från leverantörer i Sverige.
Bland de största tillverkarna av elektronisk utrustning tar vi hem och testar vad som fungerar bäst och vad som ger bäst resultat tillsammans, detta ger en utrustning som  fungerar väl och har samma kvalité rakt igenom.

Kvalité

Bred kompetens

Genom att överlåta ansvaret till oss frigörs tid och resurser som ni istället kan lägga på att utveckla er kärnverksamhet

Profesionell & pålitlig kundservice

Mångårig erfarenhet